Mindfulness en Wellness

In wellnesscentrum Thermen Bad Nieuweschans kunt u  genieten van een uniek aanbod, waarbij de heerlijke combinatie van lichamelijke en geestelijke ontspanning u tot een ander mens maakt.

MINDFULNESS MEDITATIE
Leren loslaten, leren accepteren, mildheid én oefenen maken de weg vrij naar inzicht in persoonlijke gevoelsprocessen. Yoga- en meditatieleraar Philip van der Linde gebruikt deze bijzondere technieken om te komen tot een innerlijk evenwicht via zelfonderzoek. Zijn vrouw Jannie Tuin is mede begeleider van de cursus.
De training Mindfulness meditatie is een meditatietraining voor mensen met burnout- en depressie-somberheidsklachten, lastige levenssituaties, onzekerheid en ook voor mensen die behoefte hebben tot zichzelf te komen na overbelasting. Voor mensen die inzicht willen krijgen in de eigen mechanismes, in emoties en de rol hierbij van gedachtes. Meditaties worden voorafgegaan door yogaoefeningen. Het arrangement kenmerkt zich door een veilige, betrouwbare sfeer, goede gesprekken, diepgang en op maat gemaakt naar gelang de behoeftes uit de groep.
Mensen ervaren de training veelal als inzichtgevend met een verrassend nieuwe kijk en ander gedrag. Theoretische en praktische informatie behoren tot het vaste onderdeel van de cursus.

Reacties van deelnemers
“Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het bijzondere weekend. Ik kijk er met een vol hart op terug en heb het als erg dierbaar ervaren. Bedankt dat jullie dit zo mogelijk hebben gemaakt en ik hoop dat jullie er nog lang mee doorgaan en nog vele mensen zo’n bijzonder weekend mogen schenken”.
“Een groot cadeau! Ik kom terug en hoop dan weer een stukje verder te zijn gekomen. Hartelijk dank voor deze geweldige cursus en de zorgzame en hartelijke manier waarop we ontvangen en verzorgd zijn. Dikke pluimen!”
“Ik was er voor de vierde keer en steeds weer zijn er nieuwe waardevolle ervaringen. Heel hartelijk dank en tot de volgende keer!”

Arrangementen Mindfulness & Welness
Alle arrangementen Mindfulness & Welness beginnen met een kennismaking tijdens de lunch, gevolgd door een inleiding in de mindfulness en de eerste meditatieoefeningen. De daarop volgende dagen beginnen met yogaoefeningen, gevolgd door een meditatieprogramma in de ochtend en een uur mediteren aan het eind van de middag. Alle arrangementen zijn inclusief lesmaterialen, alle maaltijden en onbeperkt toegang tot het thermaalbad, rustpaviljoen en alle saunafaciliteiten van Thermen Bad Nieuweschans.

Data mindfulness meditatie 2022

  • 6 t/m 9 februari 2022
  • 1 t/m 4 mei 2022
  • 19 t/m 22 juni 2022
  • 11 t/m 14 september 2022
  • 30 oktober t/m 2 november 2022
  • 11 -t/m 14 december 2022

Prijs voor 2022 is nog niet bekend.

De cursus gaat door met minimaal 5 aanmeldingen.

4 Daags mindfulness programma klik hier.

Bij aanmelding met een groep van minimaal 6 personen zijn er nieuwe data af te spreken.

Philip van der Linde, tel. nr. 06-15 66 27 24, e-mail
Tuin.Linde@gmail.com