Mister Hatch

Somebody loves you, mr. Hatch

Eerst dit verhaal:

 http://www.storylineonline.net/somebody-loves-you-mr-hatch/

Mijnheer Hatch is een man die dagelijks netjes naar zijn werk gaat, plichtsgetrouw. Hij is zeer serieus van aard en betrouwbaar. Hij kan niet zo goed lachen en houdt niet van onfatsoenlijk gedrag.

Op Valentijnsdag ontvangt hij een groot rood hart met  het opschrift  “iemand houdt van u”.  Beduusd neemt hij deze boodschap tot zich en de eerste ochtend waarop hij weer naar zijn werk gaat, heeft hij een heel andere stemming. Hij gaat fluitend naar zijn werk. Hij zegt iedereen vriendelijk en gemeend goedemorgen. Hij is behulpzaam en vrolijk. Ook de omgeving gaat zich  vriendelijk gedragen tegenover mijnheer  Hatch. De wisselwerking maakt dat hij meer gaat ondernemen, eventueel met anderen. Hij slaapt beter. Hij is minder gericht op zijn eigen gewin etc.

Zo verloopt een tijdje tot het moment waarop  hij ontdekt dat het hart verkeerd was bezorgd en niet voor hem bedoeld was……….

 

Kijk maar eens naar het prachtige filmpje.

 

Kies er nu eens voor om vandaag te leven of je het hart van mijnheer Hatch hebt ontvangen en evalueer dan hoe je dag is verlopen en wees je er bewust van.

Veel plezier vandaag!

Het boek is (nog) niet in het Nederlands verkrijgbaar.

Dit is het Engels talige boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.